Húsosfazék

Konyhai kísérletek és laikus éttermi kommentek. Receptek, videók, fotók és étteremtesztek - egyenesen a Húsosfazékból.

Csatlakozz a Fazékhoz!

Húsosfazék videók





Na mit szól hozzá?

Címkék

amerika (11) anthony bourdain (3) aranyszabalyok (2) Ausztria (5) bab (3) bagel (2) bárány (6) bazsalikom (2) bélszín (6) borjú (2) borjúmáj (2) burgonya (5) cheddar (2) chili (3) csirke (4) csirkemell (2) csokoládé (5) cukkini (2) desszert (4) dió (4) disznó (2) dobogókő (2) édesburgonya (2) eper (2) erdei gomba (2) étterem (16) etteremteszt (16) étteremteszt (6) etyek (2) fald fel amerikát (3) fehérbor (3) fesztivál (2) garnéla (2) gomba (6) gordon ramsay (8) gránátalma (2) gyors vacsora (11) hal (2) hamburger (4) hátszín (3) húsvét (4) kacsa (3) kacsamell (5) kagyló (2) kakukkfű (2) karácsony (4) kecskesajt (3) kéksajt (2) kenyér (4) kolbász (3) könyvajánló (4) krumpli (5) lazac (12) lencse (2) leves (5) liba (7) libacomb (3) libamáj (3) libamell (2) lilakáposzta (3) marha (6) marhahús (5) martha stewart (3) márton nap (3) medvehagyma (4) menta (2) menü (2) mustár (2) narancs (2) nyúl (2) olasz konyha (2) olívabogyó (2) orosz (2) palacsinta (3) pancake (2) paprika (3) paradicsom (6) péksütemény (2) pezsgő (2) piac (2) pite (2) pizza (2) pörkölt (2) quiche (2) ravioli (4) reggeli (8) rizottó (4) rókagomba (3) rozmaring (2) san francisco (3) sárgarépa (2) sókéreg (2) sonka (2) spárga (9) spenót (3) steak (7) sült (2) sütőtök (3) szarvas (4) szerecsendió (3) szezámolaj (2) szűzpecsenye (2) tagliatelle (3) tejszín (4) tél (3) téli étel (3) tengeri hal (2) tészta (13) tésztagép (5) thai (2) tojás (9) toszkána (3) uborka (2) üdvözlőfalat (4) utazás (13) vacsora (3) vörösáfonya (2) wellington (3) zeller (5) zsálya (4)

2009.01.14. 22:03 sbotond

Kétéves a Húsosfazék

A mai nappal lett kétéves a Húsosfazék, magamat ismétlem, ha a tavalyihoz hasonlóan megint elkezdek azon nosztalgiázni, hogyan kezdtem el e bejegyzések írását, és kövér könnycseppeket morzsolgatok a szemem sarkából, hogy lám, még mindig frissül a blog, milyen szép kort megért, stb. De inkább azon gondolkodom most, hogy az egyéves jubileum alkalmával kitűzött célt nem sikerült teljesíteni, pontosan ugyanannyi bejegyzést készítettem, az elmúlt egy évben, mint az azelőttiben. Persze nagyban megnehezítette a helyzetem a júniusi költözés, és utána két olyan hónap, amíg nem volt konyha a lakásban (hiába, a jómunkásemberek lassan dolgoznak). Mindenesetre a cél a következő időszakra a bejegyzések mennyiségének fokozása helyett egyrészt egyre jobb receptek bemutatása (nem feltétlen saját kútfőből, a klasszikust idézve: légy eredeti, de ha nem megy, lopj, de csakis a legjobbaktól!), másrészt komplett menük összeállítása. Szóval nagy tervekkel vágunk neki a 3. évnek!

 


1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://husosfazek.blog.hu/api/trackback/id/tr88878400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beatbull · http://www.kiserletikonyha.hu 2009.01.15. 07:37:27

Boldog új évet mindkét értelemben is ;)
Kíváncsi vagyok, mi minden jó és praktikus dolog kapott helyett az új konyhában - s hogy ezekkel az eszközökkel miket fogsz alkotni ;)