Húsosfazék

Konyhai kísérletek és laikus éttermi kommentek. Receptek, videók, fotók és étteremtesztek - egyenesen a Húsosfazékból.

Csatlakozz a Fazékhoz!

Húsosfazék videók





Na mit szól hozzá?

Címkék

amerika (11) anthony bourdain (3) aranyszabalyok (2) Ausztria (5) bab (3) bagel (2) bárány (6) bazsalikom (2) bélszín (6) borjú (2) borjúmáj (2) burgonya (5) cheddar (2) chili (3) csirke (4) csirkemell (2) csokoládé (5) cukkini (2) desszert (4) dió (4) disznó (2) dobogókő (2) édesburgonya (2) eper (2) erdei gomba (2) étterem (16) étteremteszt (6) etteremteszt (16) etyek (2) fald fel amerikát (3) fehérbor (3) fesztivál (2) garnéla (2) gomba (6) gordon ramsay (8) gránátalma (2) gyors vacsora (11) hal (2) hamburger (4) hátszín (3) húsvét (4) kacsa (3) kacsamell (5) kagyló (2) kakukkfű (2) karácsony (4) kecskesajt (3) kéksajt (2) kenyér (4) kolbász (3) könyvajánló (4) krumpli (5) lazac (12) lencse (2) leves (5) liba (7) libacomb (3) libamáj (3) libamell (2) lilakáposzta (3) marha (6) marhahús (5) martha stewart (3) márton nap (3) medvehagyma (4) menta (2) menü (2) mustár (2) narancs (2) nyúl (2) olasz konyha (2) olívabogyó (2) orosz (2) palacsinta (3) pancake (2) paprika (3) paradicsom (6) péksütemény (2) pezsgő (2) piac (2) pite (2) pizza (2) pörkölt (2) quiche (2) ravioli (4) reggeli (8) rizottó (4) rókagomba (3) rozmaring (2) san francisco (3) sárgarépa (2) sókéreg (2) sonka (2) spárga (9) spenót (3) steak (7) sült (2) sütőtök (3) szarvas (4) szerecsendió (3) szezámolaj (2) szűzpecsenye (2) tagliatelle (3) tejszín (4) tél (3) téli étel (3) tengeri hal (2) tészta (13) tésztagép (5) thai (2) tojás (9) toszkána (3) uborka (2) üdvözlőfalat (4) utazás (13) vacsora (3) vörösáfonya (2) wellington (3) zeller (5) zsálya (4)

2011.05.09. 08:51 sbotond

Programajánló: Libamáj Napok a Várban május 20-22-én!

Jövő hétvégén érdemes lesz kilátogatni a Budai Várba, május 20-22. között ugyanis itt minden a libamáj körül forog: a Savoyai teraszon rendezik meg a Libamáj Fesztivált. Az esemény házigazdája Buday Péter mesterszakács lesz, aki szombaton és vasárnap 15.30-tól főzőiskolát is tart! Lesznek továbbá délelőtt 11-től családi programok, esténként pedig koncertek. Na és persze libamáj minden mennyiségben, ezerféleképp elkészítve. A belépés ingyenes!

Mivel a libamáj nagy kedvencem, és fontosnak tartom, hogy minél többen megismerjék sokoldalúságát (a jól ismert tokajizselés, vagy éppen hidegenzsírjában elkészítési módokon túl is), a Húsosfazék nagy örömmel támogatja a kezdeményezést: a közelgő Libamáj Fesztivál tiszteletére készítettem egy libamájas előételt, amit holnap be is fogok mutatni itt a blogon.

Hétvégén tehát gyertek el a Várba, de már most is kövessétek a Libamáj Fesztivál Facebook oldalát a legfrissebb hírekért!

 


Szólj hozzá!

Címkék: fesztivál libamáj liba


A bejegyzés trackback címe:

https://husosfazek.blog.hu/api/trackback/id/tr652888466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása