Jövő hétvégén érdemes lesz kilátogatni a Budai Várba, május 20-22. között ugyanis itt minden a libamáj körül forog: a Savoyai teraszon rendezik meg a Libamáj Fesztivált. Az esemény házigazdája Buday Péter mesterszakács lesz, aki szombaton és vasárnap 15.30-tól főzőiskolát is tart! Lesznek továbbá délelőtt 11-től családi programok, esténként pedig koncertek. Na és persze libamáj minden mennyiségben, ezerféleképp elkészítve. A belépés ingyenes!
Mivel a libamáj nagy kedvencem, és fontosnak tartom, hogy minél többen megismerjék sokoldalúságát (a jól ismert tokajizselés, vagy éppen hidegenzsírjában elkészítési módokon túl is), a Húsosfazék nagy örömmel támogatja a kezdeményezést: a közelgő Libamáj Fesztivál tiszteletére készítettem egy libamájas előételt, amit holnap be is fogok mutatni itt a blogon.
Hétvégén tehát gyertek el a Várba, de már most is kövessétek a Libamáj Fesztivál Facebook oldalát a legfrissebb hírekért!
Na mit szól hozzá?