A töltött tojást gyerekkorom óta szeretem mindenféle formában, leggyakrabban otthon kaszinótojást ettünk, az alábbi recept inkább az északi tengerek ízvilágát idézi, mutatós előétel egy húsvéti ebédhez. Hozzávalók 6 db tojás 1 ek dijoni mustár füstölt lazac vörös és…
2008.03.30. 20:39 sbotond
Zsályás tészta erdei gombával
Tanácstalanul sétáltam a Culinarisban, mivel jó szokásom szerint már megint konkrét elképzelések nélkül mentem este, munka után bevásárolni. Aztán a polcok között sétálgatva lassan összeállt a kép, először is vettem egy csokor friss zsályát, majd a sajtospultnál kemény,…
Szólj hozzá!
2008.03.30. 20:09 sbotond
Báránygerinc fűszerkéregben sütve ratatouille körettel
Elmentem a Horasz által ajánlott török henteshez (ezúton is köszönöm a tippet), és valóban fantasztikus a kínálat, nemcsak húsokból, hanem a török konyha egyéb hozzávalóiból. Vettem három szelet szép báránygerincet, és egy nagy üveg grillezett padlizsánkrémet (utóbbit…
Na mit szól hozzá?