Igazi argentin alapanyagból nem minden nap dolgozhat az ember, nagy tisztelettel álltam hát neki a 2,5 kilós, egy darabból álló húsnak, csomót méricskéltem szeletelés előtt, nehogy elszúrjam már az elején. Ez a feszültség aztán a sütés közben is megmaradt, s miután kiderült,…
2008.08.17. 23:14 sbotond
A tökéletes Angus bélszín mustármártással és sült polentával
Szólj hozzá!
Címkék: mustár bélszín steak angus marha
2008.08.16. 11:47 sbotond
Petatou
Következzen hát a Les Halles szakácskönyvből egy előétel, ez alkalommal is francia címmel, elvégre ha az angol szakácskönyvben is így szerepelt, én se fogom átírni krumplira. Az az igazság, hogy a fogás elkészítésével voltak nehézségeim, nem állt úgy egybe a massza, ahogy…
1 komment
Címkék: krumpli kecskesajt olívabogyó
2008.08.14. 23:07 sbotond
Lapin aux olives
"Nem kérnek egy kis nyúlhúst? Úgy elszaporodtak nekem ezek a dögök!" Az Örökség c. cseh filmben az itt idézett néne folyton nyulat süt, részben ez is arra inspirált, hogy végre tegyek egy próbát a nyúlhússal. Ezt az olivás nyulat készítettem el főételként a Les…
Na mit szól hozzá?