A sütőtök harsány színének és kiváló sűrítő tulajdonságának köszönhetően az egyik leghálásabb alapanyag egy jó krémleves készítéséhez. Arra viszont ügyelni kell, hogy a többi zöldséghez képest sokkal nagyobb szerepe van a megfelelő kiegészítők…
2013.01.10. 08:00 sbotond
Sütőtökkrémleves pancettával és pirított fenyőmaggal
1 komment
Címkék: leves sütőtök zsálya fenyőmag pancetta krémleves
2013.01.08. 08:19 sbotond
Itt a Húsosfazék világtérkép!
Az elmúlt tíz év külföldi és hazai utazásai során rengeteg helyen reggeliztem, ebédeltem és vacsoráztam, ezek közül a legjobbakat raktam most térképre. Nemcsak azért, mert jó így egyben látni és egyenként is visszagondolni ezekre a helyekre, de talán másoknak is hasznos lehet.…
Na mit szól hozzá?