A Gerbeaud tegnap egy izgalmas kóstolóestet szervezett gasztrobloggerek számára, így kaptam én is meghívást az új sütijeik kipróbálására. A bevezetőből csak néhány érdekességet emelek ki: 1. A Gerbeaud cukrászai sosem titkolták a sütik receptjeit, hiszen hiába ismeri…
2011.05.12. 09:00 sbotond
Tradíció és innováció a Gerbeaud sütijeiben
Szólj hozzá!
Címkék: étterem csokoládé desszert gerbeaud etteremteszt
2011.05.10. 08:53 sbotond
Libamájfalat pálinkás eperzselével és almás zellerhabbal
A libamáj az egyik legfinomabb konyhai alapanyag, akár a legegyszerűbben elkészítve (zsírjában kisütve, hidegen kenyérre kenve némi sóval) is vetekszik a legbonyolultabb előételekkel. Természetesen emellett igen sokoldalúan is felhasználható: nagyon jól párosítható sokféle…
Szólj hozzá!
Címkék: fesztivál libamáj liba
2011.05.09. 08:51 sbotond
Programajánló: Libamáj Napok a Várban május 20-22-én!
Jövő hétvégén érdemes lesz kilátogatni a Budai Várba, május 20-22. között ugyanis itt minden a libamáj körül forog: a Savoyai teraszon rendezik meg a Libamáj Fesztivált. Az esemény házigazdája Buday Péter mesterszakács lesz, aki szombaton és vasárnap 15.30-tól főzőiskolát…
Na mit szól hozzá?