A lassú sütés a legfinomabb ízeket hozza elő az olyan zamatos húsokból, mint a báránylapocka. Igazából a belvárosi pulled pork szendvics után kaptam kedvet egy otthon, lassú tűzön készített sülthöz, s bár tulajdonképpen így a legtöbb húsfajta igen finom lesz, én most…
2013.02.24. 18:43 sbotond
Lassan sült báránylapocka fűszeresen
Szólj hozzá!
Címkék: bárány rozmaring lassú sütés koriandermag
2013.02.21. 10:12 sbotond
Fűszeres bárányszív
Magyarországon sokan idegenkednek a bárányhústól, a török kebabárusok szerint is nálunk - szemben más nyugati városokkal - azért nem kaphatunk bárányt a pitánkba, mert nem szeretjük, és félnek, hogy rájuk rohadna. De egy átlagos (vagyis nagyrészt csak sertéscombot, csirkét és…
Na mit szól hozzá?