A mai nappal lett kétéves a Húsosfazék, magamat ismétlem, ha a tavalyihoz hasonlóan megint elkezdek azon nosztalgiázni, hogyan kezdtem el e bejegyzések írását, és kövér könnycseppeket morzsolgatok a szemem sarkából, hogy lám, még mindig frissül a blog, milyen szép kort megért, stb. De inkább azon gondolkodom most, hogy az egyéves jubileum alkalmával kitűzött célt nem sikerült teljesíteni, pontosan ugyanannyi bejegyzést készítettem, az elmúlt egy évben, mint az azelőttiben. Persze nagyban megnehezítette a helyzetem a júniusi költözés, és utána két olyan hónap, amíg nem volt konyha a lakásban (hiába, a jómunkásemberek lassan dolgoznak). Mindenesetre a cél a következő időszakra a bejegyzések mennyiségének fokozása helyett egyrészt egyre jobb receptek bemutatása (nem feltétlen saját kútfőből, a klasszikust idézve: légy eredeti, de ha nem megy, lopj, de csakis a legjobbaktól!), másrészt komplett menük összeállítása. Szóval nagy tervekkel vágunk neki a 3. évnek!
Na mit szól hozzá?