Régóta kísérletezem (gyakorlatilag majdnem minden reggel:)) a rántottakészítéssel, mert bár pofonegyszerű ételről van szó, amit tényleg mindenki össze tud ütni, az eredménnyel leggyakrabban mégsem voltam elégedett. Vagy túl szikkadt lett a rántotta, vagy túl szószos, néha ízetlenre sikerült, máskor meg eltúloztam a kiegészítők (kolbász, zöldségek) hozzáadását.
Most viszont találtam egy videót, ahol maga a goromba sztárszakács, Gordon Ramsay avat be a rántotta mesteri elkészítésébe, aki olyan pörgősen és profin üti össze még ezt az egyszerű reggelit is, ahogy Jack Bauer atombombát hatástalanít. Nem is írom le a receptet, inkább nézzétek meg eredetiben!
Most viszont találtam egy videót, ahol maga a goromba sztárszakács, Gordon Ramsay avat be a rántotta mesteri elkészítésébe, aki olyan pörgősen és profin üti össze még ezt az egyszerű reggelit is, ahogy Jack Bauer atombombát hatástalanít. Nem is írom le a receptet, inkább nézzétek meg eredetiben!
Jó, az enyém nem lett ilyen szép, de az állagával, ízével végre elégedett voltam! (Legközelebb majd keresek kisebb paradicsomokat hozzá).
Na mit szól hozzá?