Éppen egy éve, hogy elindítottam ezt az oldalt, az első itt megjelent receptet még gipszben, törött lábbal egyensúlyozva készítettem el. Őszintén szólva akkor nem gondoltam, hogy ilyen szép kort fog megérni, de aztán ahogy teltek a hetek és a hónapok, egyre többen gyűltek a Húsosfazék köré, úgyhogy lassan már kötelességemnek éreztem rendszeresen - néha ritkábban, néha gyakrabban - új bejegyzésekkel életben tartani. Hogy e téren még van mit fejlődni, azt jól mutatja, hogy az elmúlt 52 hétben 43 bejegyzés született, tehát egyelőre átlagban a heti egy bejegyzésig sem jutottam el, ám összességében véve az írások gyakoriságának alakulása javuló tendenciát mutat. Remélem, ez a javulás a mennyiség mellett a minőségre is kiterjed, hiszen abszolút laikusként, minimális főzési tapasztalatokkal kezdtem el ide írogatni, próbálva önmagam számára is követhetővé tenni konyhai ténykedésem alakulását, egyfajta Entwicklungsromanként (már ha beszélhetünk fejlődésről).
A Húsosfazék fennállásának első évfordulóját a következő bejegyzésben szereplő recepttel, egy igazi húsos fogással - fő alapanyaga alább látható - ünnepeltem meg.
Na mit szól hozzá?