Húsosfazék

Konyhai kísérletek és laikus éttermi kommentek. Receptek, videók, fotók és étteremtesztek - egyenesen a Húsosfazékból.

Csatlakozz a Fazékhoz!

Húsosfazék videók





Na mit szól hozzá?

Címkék

amerika (11) anthony bourdain (3) aranyszabalyok (2) Ausztria (5) bab (3) bagel (2) bárány (6) bazsalikom (2) bélszín (6) borjú (2) borjúmáj (2) burgonya (5) cheddar (2) chili (3) csirke (4) csirkemell (2) csokoládé (5) cukkini (2) desszert (4) dió (4) disznó (2) dobogókő (2) édesburgonya (2) eper (2) erdei gomba (2) étterem (16) etteremteszt (16) étteremteszt (6) etyek (2) fald fel amerikát (3) fehérbor (3) fesztivál (2) garnéla (2) gomba (6) gordon ramsay (8) gránátalma (2) gyors vacsora (11) hal (2) hamburger (4) hátszín (3) húsvét (4) kacsa (3) kacsamell (5) kagyló (2) kakukkfű (2) karácsony (4) kecskesajt (3) kéksajt (2) kenyér (4) kolbász (3) könyvajánló (4) krumpli (5) lazac (12) lencse (2) leves (5) liba (7) libacomb (3) libamáj (3) libamell (2) lilakáposzta (3) marha (6) marhahús (5) martha stewart (3) márton nap (3) medvehagyma (4) menta (2) menü (2) mustár (2) narancs (2) nyúl (2) olasz konyha (2) olívabogyó (2) orosz (2) palacsinta (3) pancake (2) paprika (3) paradicsom (6) péksütemény (2) pezsgő (2) piac (2) pite (2) pizza (2) pörkölt (2) quiche (2) ravioli (4) reggeli (8) rizottó (4) rókagomba (3) rozmaring (2) san francisco (3) sárgarépa (2) sókéreg (2) sonka (2) spárga (9) spenót (3) steak (7) sült (2) sütőtök (3) szarvas (4) szerecsendió (3) szezámolaj (2) szűzpecsenye (2) tagliatelle (3) tejszín (4) tél (3) téli étel (3) tengeri hal (2) tészta (13) tésztagép (5) thai (2) tojás (9) toszkána (3) uborka (2) üdvözlőfalat (4) utazás (13) vacsora (3) vörösáfonya (2) wellington (3) zeller (5) zsálya (4)

2008.01.20. 17:09 sbotond

Egyéves a Húsosfazék

Éppen egy éve, hogy elindítottam ezt az oldalt, az első itt megjelent receptet még gipszben, törött lábbal egyensúlyozva készítettem el. Őszintén szólva akkor nem gondoltam, hogy ilyen szép kort fog megérni, de aztán ahogy teltek a hetek és a hónapok, egyre többen gyűltek a Húsosfazék köré, úgyhogy lassan már kötelességemnek éreztem rendszeresen - néha ritkábban, néha gyakrabban - új bejegyzésekkel életben tartani. Hogy e téren még van mit fejlődni, azt jól mutatja, hogy az elmúlt 52 hétben 43 bejegyzés született, tehát egyelőre átlagban a heti egy bejegyzésig sem jutottam el, ám összességében véve az írások gyakoriságának alakulása javuló tendenciát mutat. Remélem, ez a javulás a mennyiség mellett a minőségre is kiterjed, hiszen abszolút laikusként, minimális főzési tapasztalatokkal kezdtem el ide írogatni, próbálva önmagam számára is követhetővé tenni konyhai ténykedésem alakulását, egyfajta Entwicklungsromanként (már ha beszélhetünk fejlődésről).

A Húsosfazék fennállásának első évfordulóját a következő bejegyzésben szereplő recepttel, egy igazi húsos fogással - fő alapanyaga alább látható - ünnepeltem meg.


5 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://husosfazek.blog.hu/api/trackback/id/tr37304628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cukroskata · http://cukroskata.blogspot.com/ 2008.01.20. 17:18:45

Boldog szülinapot kívánok :-)

Zsuzsi · http://zsuzsifoz.blogspot.com 2008.01.20. 17:45:31

További boldog blogolást és még sok szülinapot kívánok!

phalacrocorax 2008.01.21. 18:24:38

boldog születésnapot, a héten tehát erre (is) koccintunk!
A fenti bélszín-érmés költeményt pedig feltétlenül ki kell próbálnom... :)

carol · http://logocarol.blogspot.com 2008.01.21. 20:22:55

boldog szülinapot!!! legyen a blog jóóóó hosszú életű! :)
süti beállítások módosítása