Húsosfazék

Konyhai kísérletek és laikus éttermi kommentek. Receptek, videók, fotók és étteremtesztek - egyenesen a Húsosfazékból.

Csatlakozz a Fazékhoz!

Húsosfazék videók





Na mit szól hozzá?

Címkék

amerika (11) anthony bourdain (3) aranyszabalyok (2) Ausztria (5) bab (3) bagel (2) bárány (6) bazsalikom (2) bélszín (6) borjú (2) borjúmáj (2) burgonya (5) cheddar (2) chili (3) csirke (4) csirkemell (2) csokoládé (5) cukkini (2) desszert (4) dió (4) disznó (2) dobogókő (2) édesburgonya (2) eper (2) erdei gomba (2) étterem (16) étteremteszt (6) etteremteszt (16) etyek (2) fald fel amerikát (3) fehérbor (3) fesztivál (2) garnéla (2) gomba (6) gordon ramsay (8) gránátalma (2) gyors vacsora (11) hal (2) hamburger (4) hátszín (3) húsvét (4) kacsa (3) kacsamell (5) kagyló (2) kakukkfű (2) karácsony (4) kecskesajt (3) kéksajt (2) kenyér (4) kolbász (3) könyvajánló (4) krumpli (5) lazac (12) lencse (2) leves (5) liba (7) libacomb (3) libamáj (3) libamell (2) lilakáposzta (3) marha (6) marhahús (5) martha stewart (3) márton nap (3) medvehagyma (4) menta (2) menü (2) mustár (2) narancs (2) nyúl (2) olasz konyha (2) olívabogyó (2) orosz (2) palacsinta (3) pancake (2) paprika (3) paradicsom (6) péksütemény (2) pezsgő (2) piac (2) pite (2) pizza (2) pörkölt (2) quiche (2) ravioli (4) reggeli (8) rizottó (4) rókagomba (3) rozmaring (2) san francisco (3) sárgarépa (2) sókéreg (2) sonka (2) spárga (9) spenót (3) steak (7) sült (2) sütőtök (3) szarvas (4) szerecsendió (3) szezámolaj (2) szűzpecsenye (2) tagliatelle (3) tejszín (4) tél (3) téli étel (3) tengeri hal (2) tészta (13) tésztagép (5) thai (2) tojás (9) toszkána (3) uborka (2) üdvözlőfalat (4) utazás (13) vacsora (3) vörösáfonya (2) wellington (3) zeller (5) zsálya (4)

2012.01.14. 17:07 sbotond

Ötéves a Húsosfazék

Épp ezen a napon indítottam el a blogot 2007-ben, ebből az alkalomból összeszedtem azokat a posztokat, amelyekre a legszívesebben gondolok vissza az elmúlt öt évből.

Vendégváró kenyerek

A kenyérsütés és a kelt tészták készítése a főzésen belül az egyik nagy kedvencem, nagyszerű dolog a tésztával dolgozni a bekeveréstől a dagasztáson át a sütésre kész veknik bevagdosásáig.

 

Szarvasbélszín aszalt vörösáfonyás, diós ribizlimártással és burgonyafánkkal

Kezdjük a húsok legnemesebbikével, a szarvasbélszínnel! Tavalyelőtt a karácsonyi menü részeként készítettem el ezt a minden ízében erdei fogást.

Készítsünk házitésztát!

Saját videók 2009-től kerültek a posztokba, a házitészta készítését például sokkal egyszerűbb volt így bemutatni, mint leírni. Máig ez az egyik legnépszerűbb videóbejegyzésem.

 

Gordon Ramsay New York-i éttermének tesztelése

Az  étteremlátogatások közül a New York-i Maze by Gordon Ramsay a legemlékezetesebb, imádtam ezt a vacsorát, minden fogását!

Zsályás libamell chilis-gyömbéres almaágyon

Márton napján minden évben libás ételt készítek, ezek közül is ez a kedvencem, ebben a fogásban sikerült nagyon izgalmas ízeket összehozni.

Angus bélszín mustármártással és sült polentával

A steaksütés elsajátítása a kezdetektől fontos cél volt, először itt sikerült minden szempontból jól elkészíteni a bélszínt: a kiváló alapanyagtól kezdve a sütési technikáig minden megfelelő volt.

Fűszeres vöröstonhaltekercsek

Az ázsiai konyha nem tartozik a kedvenceim közé, ez a japán recept viszont az egyik kedvencem lett.

Forró csokoládé fondant

Végül következzen egy desszert, máig ezt szeretem a legjobban, rengeteg csokival készül, kívül szilárd, a belseje viszont még sűrűn folyós, ha sikerül tökéletesen elkészíteni.


2 komment

Címkék: csokoládé tészta bélszín gordon ramsay


A bejegyzés trackback címe:

https://husosfazek.blog.hu/api/trackback/id/tr103545648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása